Woensdag opent Italiaans restaurant Il Fiore op de Lierseweg 19 in Herentals. Il Fiore serveert de rasechte mediterrane keuken met uitsluitend Italiaans personeel.

 

 

Zaakvoerder Renato Cretella : 'Il Fiore presenteert een menukaart met originele Italiaanse gerechten,  dagverse producten, pastas, pizzas.  Ik importeer de mozzarella en alle keukeningrediënten rechtstreeks uit Napels. Suggesties op de kaart wisselen afhankelijk van het seizoen.   Er werkt bij ons uitsluitend Italiaans personeel van kok, kelners tot afwassers.

M'n overbuur  Van Eccelpoel gaat onze uitgelezen maar vooral betaalbare Italiaanse wijnen leveren en het kwaliteitsvlees.

Ik hou van Herentals, het is  een mooie stad.  Vroeger had ik nog een succesvol restaurant in de Nieuwstraat,' aldus Renato  (op de foto samen met zijn kinderen).

De nieuwe zaak gaat vandaag open in het vroegere Pieter aan de Poort, Lierseweg 19, rechtover Wijnen en delicatessen Van Eccelpoel.  Reserveren kan op tel.  014-212321.  Je kan ook bestellen en afhalen.

Il Fiore betekent bloempje.  Een aanrader vol zuiderse gastronomische verrassingen.